LIGE NU:

Kommende AaB-træner skal have tre år

Lynge Jakobsen vil ikke tegne en korttidskontrakt med en ny træner. Omvendt vil han være helt sikker, før han tegner en langtidskontrakt.

Lynge Jakobsen er tilsyneladende ikke en mand, der er bange for at binde sig. Han siger, at den næste kontrakt han tegner, meget gerne skulle vare længere end eksempelvis den, som han lavede med Bruce Rioch.

- Minimum tre år. Det kunne også være fire eller fem år. Jeg går efter at lave en lang aftale, men jeg laver ikke aftaler med nogen i lang tid, hvis jeg ikke er sikker på, det er det rigtige. Et år er for kort tid, to er i min verden også for kort tid, så tre år det er sådan en eller anden ide, jeg har, at det bedste det er minimum tre år, siger sportsdirektør Lynge Jakobsen til spn.dk.

Flere trænere på spring - måske?
Lynge Jakobsen tilføjer, at han håber på at kunne finde en dygtig træner i Norden. Efter at Erik Hamrén stoppede, havde Lynge håbet på at finde en kvalitetstræner i Danmark, men måtte altså vælge Bruce Rioch, der altså ikke får forlænget sin kontrakt, når den udløber til nytår.

På rygteplan er navne som John "Faxe" Jensen og Erik "Tryllerik" Rasmussen blevet nævnt. Begge er klubløse for tiden, men vil gerne have gang i trænerkarrieren igen. Andre spekulerer i, at Lynge og AaB igen vil forsøge at slå kløerne i Elfsborg IF's svenske succestræner Magnus Haglund.