LIGE NU:

Kommune vil klarlægge piges forsvinden

Mariagerfjord Kommune erkender, at dagens hændelse aldrig burde kunne ske.

At en to-årig pige kunne forsvinde fra en børnehave på udflugt burde ikke kunne ske, siger dagtilbudschef i Mariagerfjord Kommune Nina Hæsum, efter to-årige Aorsa Berisha tirsdag formiddag var væk i omkring fem timer.

- Nu vil vi så gøre alt, hvad vi kan for at klarlægge, hvad der er sket, og hvordan det kunne ske. Den slags må bare ikke kunne ske og vi vil naturligvis gøre alt for at sikre, at det ikke sker igen, siger Nina Hæsum.

Det var fra Naturgården i Brøndum ved Hobro, at den to-årige forsvandt, og siden der blev slået alarm klokken 12:30 har flere patruljer, hundevogne, flere lokale og en helikopter ledt efter den to-årige pige.

De sociale medier har under hele forløbet været brugt flittigt, og det var også på det sociale medie twitter, at et ældre ægtepar blev opmærksom på, at den lille pige var blevet væk og efterfølgende kontaktede politiet.

- Vi er alle sammen dybt berørte af situationen og har været det siden, vi fik at vide, at hun var forsvundet. Den slags må bare ikke ske, siger Nina Hæsum, dagtilbudschef for Mariagerfjord kommune.

Vi har mere om hele eftersøgningen i vores udsendelse klokken 19:30.