Mentalundersøgelse udsætter voldtægtssag

Det var her i Golfparken, at voldtægtsforsøget fandt sted. (Arkivfoto) Foto: Per Frank Paulsen

Den 16-årige mand, som er tiltalt for voldtægtforsøg i Golfparken i Aalborg skal mentalundersøges, hvorfor retssagen er udsat på ubestemt tid.

Retssagen mod den 16-årige mand, som er anklaget for tidligere på året at have forsøgt at voldtage en kvindelig motionsløber er i dag blevet udsat ved retten i Aalborg. Den unge mand skal nemlig mentalundersøges, så sagen er udskudt på ubestemt tid.

Manden er tiltalt for den 16. marts at have forsøgt at voldtage den kvindelige motionsløber i Golfparken i Aalborg den 16. marts i år. Han løb angiveligt efter kvinden, væltede hende omkuld og satte sig oven på hende og forsøgte at tvinge hende til at give ham oralsex, mens han befamlede hende.

Det lykkedes dog ikke, da kvindens råb om hjælp blev hørt af en person, som hende til undsætning. Manden slap dog væk, men blev altså fundet af pigen selv cirka en måned efter voldtægtsforsøget.

Se TV2/Nords indslag fra dagen efter voldtægtsforsøget, og hør vagtchef ved Nordjyllands Politi, Åge Pedersen fortælle om, at pigen selv fandt den tiltalte i bybilledet, i videoklippet øverst.

Forsiden lige nu