LIGE NU:

Narkobilist stak af fra politiet

Nordjyllands Politi standsede onsdag aften bilister i Himmerland. En af disse havde ikke lyst til at snakke med ordensmagten.

Onsdag fra klokken 18.00 til 02.00 natten til torsdag afholdt Nordjyllands Politi færdelskontrol omkring Aalborg, Nibe, Aars og Løgstør.

Tre politikøretøjer deltog i indsatsen, der resulterede i i alt 20 rapporter om blandt andet hastighed, fejl på bilerne, manglende brug af sele og brug af håndholdt mobil under kørslen.

Derudover fandt politiet frem til en spritbilist og en narkobilist inden de nåede til aftenens sidste sag.

På Hobrovej i Skalborg ved Aalborg bragte politiet omkring midnat en bilist til standsning for at kontrollere føreren og bilien. Bilen standsede, og politiet talte indledningsvis med føreren inden han gassede bilen op og flygtede fra stedet.

Flere patruljebiler eftersatte føreren - en 34-årig mand fra Aalborg - der var standset på Skelagervej og flygtet fra bilen til fods. Det lykkedes dog politiet at finde frem til manden, der gemte sig i en opgang i nærheden.

Det viste sig at manden var narkopåvirket, og han blev anholdt og sigtet for dette samt for at skabe farlige situationer i trafikken under sin flugt. Efter endt afhøring blev han løsladt.