LIGE NU:

Nordjyderne træffer beslutninger på ferien

3 ud af 4 nordjyder har truffet beslutninger om deres liv i løbet af ferien.

Oplevelser, afslapning og overskud. Det får nordjyderne ud af at holde ferie. Men ferien er også tid til refleksion over livet. Således har mere end 3 ud af 4 nordjyder truffet beslutninger om deres liv i løbet af ferien. Mere tid med familien, rejse mere og ændring af prioriteterne i hverdagen er top 3 beslutninger taget på ferien. Det viser undersøgelse fra hoteleksperten Hotels.com.

Fire ud af ti (41 procent) har på ferien besluttet, at de vil være mere sammen med familien, mens knap hver fjerde (39 procent.) vil rejse mere. Og ferien har fået hver femte (20 procent) til at ændre prioriteter i hverdagen.

Hotels.com's kommunikationsdirektør Alison Cooper kan godt forstå, at så mange nordjyder tager beslutninger, når de har ferie:

- Ferien er nordjydernes pauseknap fra hverdagens fartbane. Her gælder det ikke om at komme først i mål, tværtimod giver afslapningen anledning til, at tankerne kan løbe frit. Derfor er det forståeligt, at så mange fra Nordjylland beslutter, at de gerne vil rejse mere - for det giver dem denne her rare afslappede følelse med fokus på familie og de nære værdier.
 
Undersøgelsen er baseret på svar fra 1.495 danskere.