Ny storsponsor til Tordenskioldsdagene

Maritime støttekroner til Tordenskioldsdagene i Frederikshavn. MAN Diesel A/S i Frederikshavn er nu en af hovedsponsorerne bag de festlige dage.

- Vi har arbejdet for det gennem det sidste års tid og tror på, at samarbejdet kan gavne begge parter. Vi er gået efter en klar og entydig sponsorprofil for ét stort projekt, som gavner hele byen og som alle vores medarbejdere kan se sig selv og virksomheden i. Her passede Tordenskioldsdagene - denne ganske særlige årligt tilbagevendende maritime kulturfestival - helt perfekt ind, fortæller Site Manager Poul Knudsgaard og Christine Lunde, kommunikationskoordinator i MAN Diesel Gruppen.

Poul Knudsgaard tilføjer, at aftalen med Tordenskiold er den første af sin art i MAN Diesel og at fabrikken i Frederikshavn er spydspids for en ny måde at tænke sponsorat på i den internationale virksomhed.

- Aftalen løber foreløbigt i 2008, men vi håber at kunne videreføre aftalen frem til 2010, hvor Tordenskiolds-projektet planlægger at markere flådens 500 års jubilæum på værdig vis i Frederikshavn. Det er vigtigt for en maritim virksomhed som os, siger han.