Nye arbejdspladser til Hobro

Dantherm Air Handling fra Skive flytter deres udviklingsafdeling til Hobro indenfor brintteknologi. Aftalen mellem Cemtec og Dantherm blev indgået sent i aftes.

Afdeling placeres hos Cemtec i Hobro, der fornylig også fik plads til Serenegy fra Støvring i de nye lokaler, der kaldes Cocoon.

Nu kommer Dantherm, med base i Skive så også med en udviklingsafdeling til at udvikle alle deres aktiviteter omkring brintteknologi.

- Det er yderst tilfredsstilende at vi kan tiltrække virksomheder, der har behov for meget højt uddannet arbejdskraft. De placere sig jo ellers traditionelt i større byer end Hobro, men Cemtec har nu fundet en niche, der gør at også de store virksomheder gerne vil være i Hobro, siger Hans Chr. Maarup, (Soc.dem.), borgmester i Mariagerfjord Kommune

Dantherm flytter deres afdeling fra Skive til Hobro for at komme nærmere Aalborg Universitet, men samtidig ikke længere væk fra Skive, end at den nuværende ansatte i Skive kan fortsætte ders arbejde i Hobro.

- Vi satser jo på at blive store, og vi mener at Hobro er et godt sted at udvikle vores brintteknologi. I første omgang flytter vores medarbejdere med, men der bliver snart også behov for nye udviklingsmedarbejdere, siger Per Albæk, direktør for Dantherm Air Handling til TV2/NORD.

Dantherm begynder at flytte ind hos Cemtec den 1. marts 2009.