Foto: Lars Lyngdahl

Nye ejere til ishockeyen i Aalborg

En gruppe erhvervsfolk overtager AaB Ishockey. Det nye selskab, som skal drive ishockeyen videre i Aalborg, har fået navnet Aalborg Ishockey A/S.

Magnus Kjøller bliver hovedaktionær i det nye selskab. Han ejer 51 procent af aktierne, og hans virksomhed CM Network A/S er ny hovedsponsor for Aalborg Ishockey. Der er ligeledes tegnet sponsorkontrakter med flere virksomheder i ejerkredsen. Det betyder, at den nye ishockeyklub på nuværende tidspunkt har sikret sig over en million kroner i sponsorater. 

- Vi er allerede godt på vej, og vi er klar til at indgå sponsorater på alle niveauer, store som små. Alle er velkomne hos os, vi har brug for mest mulig opbakning. Vi forventer at kunne præsentere flere sponsorere, både hovedsponsorer og andre i nærmeste fremtid, siger bestyrelsesformand i Aalborg Ishockey Morten Fals.

Aalborg Ishockey A/S går stålsat efter endelig at få mesterskabet til Aalborg. De nye ejere har en klar målsætning om, at ishockeyen i Aalborg skal opbygges til at være en konstant magtfaktor i dansk ishockey. 

 
Det bliver en lang udviklingsproces, hvor økonomien sætter grænserne for, hvad der kan lade sig gøre. Talentudvikling er ligeledes en vigtig faktor i processen. 

 
- Gennem et tæt samarbejde mellem eliten og foreningen skal de unge talenter udvikles, og på sigt skal der arbejdes på, at grundstammen på eliteholdet består af egne spillere. Det er en lang proces, som kræver tålmodighed, og den har det nye Aalborg Ishockey A/S, siger bestyrelsesformand Morten Fals.