Nyt signalement på savnet 28-årig

Politiet har fundet tøj og personlige papirer, der er efterladt af den savnede 28-årig mand, der er forsvundet på andet døgn. Alt tyder på, at han har skiftet tøj, og derfor er signalementet af den savnede mand nu ændret.

Politiets hunde har stadig ikke fået færten af den 28-årige Sune Ramskov Frederiksen, der ikke er set, siden han forlod sit hjem fredag eftermiddag. Politiet leder efter ham i nærheden af Nørre Tranders Kirke, hvor politiet har fundet nogle efterladte ejendele.

-Vi er jo desværre to dage bagefter. Men der er ingen tvivl om, at han har været her ved kirken, hvor han har efterladt sine effekter i en sæk under en busk, siger Henrik Jensen fra Nordjyllands Politi.

I sækken er det tøj og de briller, som politiet søndag formiddag baserede deres signalement på.

Politiet mener, at manden nu bærer en tynd millitærgrøn jakke, mørkeblå jeans eller joggingbukser, vinterstøvler og en hue. Han beskrives som cirka 178 cm høj, almindelig af bygning, med mørkt kort hår og skægstubbe.

Ud over tøjet var der i sækken også pas, kørekort, rejse og andre personlige papirer samt en rygsæk. Henrik Jensen forklarer, at den 28-årige mand tydeligvis er deprimeret.