LIGE NU:

OB vil ikke have David Nielsen

OB forsøger at slippe for David Nielsen. Superligaklubben står til at få David Nielsen tilbage fra lejeophold i Norge. Men klubben ønsker ikke at David Nielsen skal fortsætte i klubben, efter de udtalelser han kom med om at tabe en kamp med vilje.

Returnerer til OB
Når David Nielsen efter næste weekend skal returnere til OB efter endt lejemål i den norske klub Strømgodset, bliver det ikke med den fynske SAS Liga-klubs gode vilje.

Vil slippe for David Nielsen
Klubben vil forsøge at nå til enighed med David Nielsen om, at de to parter afbryder samarbejder oven på angriberens udtalelser om, at han med vilje ville tabe en kamp mod FC København i 2004, da han spillede for AaB.

- Den kommende tid vil vi bruge til at snakke med David Nielsen og hans agent om situationen. At det er uholdbart, at han er hos os med den udmelding og den holdning og prøve at løse situationen ad den vej. Det tror vi på, at vi kan, siger OB's direktør, Kim Brink til spn.dk.

Ob vil vinde
Han vil ikke acceptere at have en spiller i truppen, som kan finde på at tabe fodboldkampe, når OB er en klub, hvor det drejer sig om at vinde.
Kim Brink erkender, at han ikke ved, hvad klubben vil gøre, hvis ikke David Nielsen ønsker at få sin kontrakt ophævet.
/ritzau/