På jagt efter AaB's sjette titel

AaB må undvære de to forsvarsspillere Michael Jakobsen og Kasper Bøgelund, når holdet torsdag indleder jagten på den sjette titel i klubbens historie.

AaB's cheftræner Magnus Pehrsson håber, holdet med en solid organisation og en god indstilling kan vinde morgendagens finale i Ekstra Bladet Cup.

- Jeg ser pokalfinalen som en kamp, hvor vi virkeligt har alt at vinde. FC København er favoritter til kampen, og vi skal udnytte vores rolle som underdog mentalt, gå ind til kampen med den rigtige indstilling og give alt, hvad vi har i os for at hente AaB's sjette titel i historien, siger cheftræneren og fortsætter:

- I kampen bliver det vigtigt for os, at vi har en god organisation. Vi så senest i kampen mellem FC København og Brøndby, hvordan sidstnævnte blev straffet for de fejltagelser, de begik defensivt, så her skal vi være meget skarpe. Det er nødvendigt, at alle leverer 100% i kampen, og gør vi det, mener jeg, vi har et rigtigt fornuftigt udgangspunkt til kampen, siger Magnus Pehrsson.

<b>AaB's trup</b>
1 Karim Zaza, 5 Kjetil Wæhler, 6 Steve Olfers, 7 Anders Due, 8 Andreas Johansson, 9 Thomas Augustinussen, 11 Luton Shelton, 14 Jeppe Curth, 15 Siyabonga Nomvethe, 18 Caca, 21 Kasper Risgård, 23 Thomas Enevoldsen, 24 Jens-Kristian Sørensen, 27 Patrick Kristensen, 30 Kenneth Stenild og 31 Lasse Nielsen.

Én spiller sorteres fra før kampen. Kasper Bøgelund og Michael Jakobsen er begge ude med skader.