LIGE NU:

Politi om ukendt gerningsmand: Vi har gode spor at gå efter

Nordjyllands Politi er lige nu på jagt efter gerningsmanden, der truede med at dræbe elever på Gl. Lindholm Skole.

Nordjyllands Politi efterforsker lige nu episoden, hvor en ukendt person ringede til Gl. Lindholm Skole og truede med at dræbe flere elever.

- Nu skal vi til bunds i, hvem der har indtalt truslen til skolen. Vi har flere folk på sagen, og vi har gode spor at gå efter, siger Henrik Skals, vicepolitiinspektør hos Nordjyllands Politi, i en pressemeddelse.

TV2/Nord har talt med Henrik Skals, og han vil ikke uddybe, hvor langt Nordjyllands Politi helt præcist er fra at fange gerningsmanden.

Politiet er dog ikke længere massivt til stedet på Gl. Lindholm Skole.

- Vi har undersøgt skolen, og vi har intet mistænkeligt fundet. Derfor har vi nu ophævet afspærringen, siger vicepolitiinspektør Henrik Skals. Han understreger dog, at politiet stadig vil være synlige omkring skolen resten af dagen.

Politiet rykkede ellers talstærkt ud, da skolen modtog et opkald tirsdag formiddag, hvor en person med en forvrænget stemme sagde, at der ville blive dræbt elever på skolen.

- I sådan en situation tager vi ingen chancer, så vi rykkede ud med store styrker for straks at tage hånd om situationen og sikre trygheden i området, siger Henrik Skals.

Politiet samler lærere og elever ude på skolen, inden de sendes hjem. Der er informationsmøde klokken 16.

- Det skal tilsikre, at vi får landet den her episode på en anstændig måde, siger Henrik Skals.

Vi følger sagen i løbet af dagen her på TV2/Nord.