Promotor forundret over Palle: De er mine

Foto: TV2/Nord

[size=2]Promotoren Robert Larsen forstår ikke, hvordan Mogens Palle kan tegne kontrakt med to af hans boksere. [/size]

Mogens Palle er tilbage i business, efter han angiveligt har tegnet kontrakt med de to danske boksere Kasper og Morten Fruensgaard, som er danske mestre i henholdsvis sværvægt og supersværvægt.

Men det forstår promotoren Robert Larsen ikke noget af. For han har stadig kontrakt med de to boksetvillinger.

- Jeg har med forundring læst, at Mogens Palle har skrevet kontrakt med Kasper og Morten Fruensgaard, som jeg stadig har kontrakter med.

- I princippet kunne jeg være en rigtig idiot og sige, at vi skulle køre hele den tunge tur med de to, men jeg ønsker ikke at gå ind i yderligere ballade nu, siger Robert Larsen.

Promotoren har tidligere sagt, at han vil løse de to tvillinger af kontrakten, som blev indgået tidligere på året. Det står han ved.

- Men det er ikke ensbetydende med, at de uden videre kan skrive kontrakt med andre, for de er som sagt stadig under kontrakt hos mig, da kontrakterne skal opsiges skriftligt, og det er de ikke blevet, siger Robert Larsen.

De formaliteter kan dog komme i orden snart, meddeler Larsen, som understreger, at han intet problem har med de to boksere.

- Jeg har ikke noget dårligt at sige om de to brødre, og jeg håber egentlig bare, at Mogens Palle vil give dem nogle kampe. Tvillingerne er nogle gode drenge, siger Robert Larsen.

Forsiden lige nu