LIGE NU:

Rebild-mor tvunget til sex med andre mænd

Moren til de formodede sexmisbrugte børn beretter om et liv med vold, tvang og psykisk terror.

Det er tilsyneladende ikke kun børnene i den såkaldte Rebild-sag, der har lidt under en 56-årig mands handlinger.

Også moren til børnene har levet et liv med vold og tvang, fortalte hun i retten i Aalborg tirsdag.

- Han ville gerne have, at jeg skulle være bundet, forklarede hun med grådkvalt stemme. Flere gange måtte hun holde pauser, før ordene kunne komme ud over hendes læber.
  
- Han ville også gerne have, at der var andre med. Jeg kunne ikke lide det, men han fik altid sin vilje, tilføjede hun og forklarede, at hun flere gange var blevet tvunget til sex med den 56-åriges bedste kammerat.

En kammerat, som den tiltalte i øvrigt også selv havde sex med, og som han gerne ville giftes med, lød morens forklaring.

- Jeg lå og sov på sofaen ved siden af, mens de var sammen. Og jeg fandt billeder i toiletcisternen af dem, hvor de var seksuelt sammen, sagde hun.

Derudover skulle der have været tre ukendte mænd, som kvinden blev tvunget til sex med, mens den tiltalte gemte sig i et tilstødende rum og kiggede med.

Kvinden mødte den 56-årige, da hun var 15 år gammel. Dengang var hun genert og faldt med det samme for nu sextiltalte mand på grund af den positive opmærksomhed, han gav hende, forklarede hun i retten.

Hun kom nemlig selv fra et hjem, hvor forældrene drak og farens bedste kammerat havde flere gange forgrebet sig seksuelt på hende.

Knap to år senere var de ringforlovet, og da hun var 20 år fik parret deres første af i alt 10 børn. Rebild-faren var 10 år ældre.

- Vores forhold gik op og ned. Han var meget ubehagelig, når han ikke fik sin vilje, sagde hun.
  
I flere tilfælde låste han sig inde i flere måneder og ville ikke snakke med hende, før hun gav sig. Senere i forholdet begyndte han at være voldelig, forklarede hun.
  
Parret flyttede fra hinanden i 2004 og blev skilt 2006. Børnene blev af faren delt mellem de to forældre, som har boet hos forældrene samt hos plejeforældre lidt på skift frem mod farens anholdelse i 2010.