Foto: Ib William Christensen

Risgård ude - fire mand med igen

Onsdag blev det til pokalsejr over Vendsyssel FF. Søndag gælder det så FC København på udebane og AaB har fire mand tilbage i truppen til det svære udebaneopgør.

I forhold til pokalsejren i onsdags mod Vendsyssel F.F. vender Jakob Blåbjerg, Kenneth Emil Petersen, Frederik Børsting og Lukas Spalvis alle tilbage for AaB, når det søndag gælder FC København på udebane. Til gengæld er Kasper Risgård ude med en skade.

Bortset fra pokalfinalesejren på 4-2 sidste år mod FC København så skal AaB lede længe efter en god oplevelse i Parken, hvor holdet ikke har vundet i Superligaen siden maj 2007. Faktisk har de efterfølgende 12 besøg i Superligaen resulteret i 11 nederlag og en målscore på 1-31, skriver klubben på sin hjemmeside.

Cheftræner Lars Søndergaard er bevidst om statistikken og har respekt for den forestående opgave, men samtidig er troen intakt i forhold til søndag at opnå et brugbart resultat.

- FC København råder over en både kvalitetsmæssig og breddemæssig stærk trup, og umiddelbart vurderet så har de med deres foreløbige præstationer i sæsonen fortjent flere point, end de har opnået. Vi vil imidlertid gøre alt for at gøre det svært for dem i morgen, og vi har også en stor tro på, at vi med en optimal præstation kan få noget med hjem, siger Lars Søndergaard til aabsport.dk.

- Vi er klar over, at alt skal gå op i en højere enhed, hvis vi skal have udbytte af kampen, men vi har tidligere i sæsonen vist, at vi indeholder redskaber og et topniveau, der kan gøre ondt på alle modstandere, siger Lars Søndergaard.

Kampen spilles klokken 16.00 og kan ses på Canal 9