LIGE NU:

Riwal Platform fortsætter et år endnu

Det nordjyske cykelhold fortsætter med navnet Riwal Platform Cycling Team, efter at Platform.as har indgået aftale om forlængelse af sit hovedsponsorat.

For tredje sæson i træk vil det nordjyske cykelhold Riwal Platform Cycling Team også i 2017 kører under samme navn, efter at Platform.as har indgået en aftale om at forlænge sit hovedsponsorat på holdet. Det skriver holdet i en pressemeddelelse.

- Det var ikke nogen svær beslutning. Efter at have været med i så relativt mange år, som vi har, føler man et stærkt ejerskab. Man føler sig klart som en del af holdet, siger administrerende direktør for Platform.as, Casper Knudsen.

Holdet, der kører på continental niveau og har base i Aalestrup i Himmerland, har senest vist farverne frem i PostNord Danmark Rundt, hvor rytterne fik blandet succes. Casper Knudsen mener dog, at pilen peger i den rigtige retning på holdet. Derfor glæder han sig også over fortsat at kunne være hovedsponsor.

- I den tid vi har været med, har vi oplevet en stadigt stigende succes – både sportsligt og i forhold til det kommercielle set-up, der omgiver holdet. Udviklingen har entydigt været positiv på begge niveauer og jeg føler mig helt overbevist om, at den tendens fortsætter, siger Casper Knudsen.