Rødovre-amerikaner smadrer Frederikshavn på få minutter

Andy Contois fra Rødovre Mighty Bulls scorede hattrick i første periode af DM-semifinale.

En spiller overgik alle andre i torsdagens DM-semifinale i ishockey mellem Rødovre Mighty Bulls og Frederikshavn Whitehawks, som hjemmeholdet vandt overraskende sikkert med 5-1.

Det var da også en Rødovre-spiller, nemlig Andy Contois, der overstrålede sine kolleger i den københavnske skøjtehal med imponerende fire scoringer og en enkelt assist.

Særligt i kampens første periode var Rødovres amerikaner oplagt, og derfor stod der 4-0 på tavlen efter de første 20 minutter.

Allerede efter fire minutter var den gal i Frederikshavns forsvar, som ikke formåede at få pucken væk, og da Rødovre insisterede på at holde gang i angrebet, fik Andy Contois scoret fra kort afstand.

Kort tid efter var det Contois, der førte pucken frem, men i stedet for selv at afslutte sendte han en perfekt timet aflevering på tværs, så Mike Daugulis forholdsvis let kunne sende pucken i mål.

Minuttet senere var det igen Contois tur til at score. På det tidspunkt var der spillet knap otte minutter.

Frederikshavn, der vandt den første DM-semifinale med 4-1, var endnu ikke kommet i gang, og da Contois scorede til 4-0 efter 14 minutter, var kampen egentlig afgjort.

I anden periode scorede Frederikshavn en enkelt gang, men i tredje periode blev kampen altså definitivt lukket med endnu en Contois-scoring til 5-1.

I den anden semifinale mødes Sønderjyske og Odense Bulldogs fredag i holdenes anden kamp i serien. Sønderjyske vandt den første kamp med 3-2.