LIGE NU:

Sejr til nordjysk damedouble

De nordjyske badmintonspillere Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl har haft en ret god weekend. De hev søndag titlen som EM guldvindere i damedouble hjem.

Den nordjyske badmintonduo Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl strøg søndag til tops, da der i Frankrig blev afviklet EM. De to nordjyder kunne forlade den sidste kamp som EM guldvindere i damedouble. De vandt over det hollandske par Eefje Muskens og Selena Piek.

Ved to de to foregående EM har Christinna og Kamilla ligeledes kunne gå hjem med smil på læben og EM-titler i hus. De ligger nummer fem i verden, og var store favoretiter til dette års EM. Og det lykkedes det dem altså at indfri forventningerne.

Og det var i sandhed en sejrsrig weekend for Christinna Pedersen. Hun hev ligeledes en guldmedalje hjem i mixeddouble med makkeren Joachim Fischer Nielsen. En kamp, der fra start af ikke så ud til at ende i nordjydens favør.  Alligevel hev de guldet hjem. Det er anden gang, parret sejret til EM. For to år siden var de også at finde øverst på podiet.