00:38

1 af 3

Sjældent syn i Danmark: Autocamper til 2,3 millioner kroner

Campingfolket kan godt begynde at glæde sig, for Morelo Loft 84 MX er navnet på den autocamper, der med en pris på svimlende 2,3 mio. kr. er et sjældent syn i Danmark.

Camping er ikke bare camping - og vil man gøre det ordentligt og rigtig luksusstil, skal man have det store checkhæfte med, når Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) slår dørene op til den 10. campingmesse i denne weekend.

Og luksuslineren over dem alle - Morelo Loft 84 MX er navnet på luksuscamperen til svimlende 2,3 millioner kroner - står klar til at blive beundret og misundet.

Den er et sjældent syn i Danmark, men kan altså erhverves hos PB Scandi-Mobil A/S, der medbringer i alt 20-22 vogne på messen. Ekstraudstyret i sådan en fætter - automatgear, navigation, bakkamera, lædersæder og meget mere kan sagtens løbe op i næsten 250.000 kroner.

 

Er man ikke så meget til de helt store autocampere, er der heldigvis også nogle mindre udgaver at kigge på ved den store messe. Aabybro Camping og Fritid står for at vise messens både største og mindste campingvogne frem - den mindste fås til gengæld til en brøkdel af prisen for en luksuscamper.

Udover campingvogne og autocampere vil der også være telte, campingpladser, udstyr, tilbehør og ikke mindst foredrag at gå om bord i. Blandt andet vil der være foredrag om nye rejsemål og campingmad på grill.

Se mere på www.akkc.dk.

00:38 Luk video