LIGE NU:

Skagen får en ny skipperskole

I dag blev det offentliggjort hvor i Skagen, at den nye Skipperskole til 25 millioner skal ligge.

Det er i den syd-vestlige del af Skagen Havn, at Skagens nye Skipperskole skal ligge. Havnen er i øjeblikket ved at blive udviddet, så der er skabt en unik mulighed for at kombinere en flot beliggenhed med kravet om mere plads. Næsten dobbelt så meget plads, som skolen har i dag - for søgningen til Skipperskolen er stigende. Søfartsstyrelsen som betaler gildet, har nu givet grønt lys til at gå videre med planerne.

- Moderne pædagogik kræver i dag, at man har grupperum. Det kræver også, at vores lærere kan trække sig tilbage og tænke store tanker i rum, hvor den slags kan træves, siger en begejstret forstander for Skagen Skipperskole, Jørgen Chr. Jensen.

Når skolen står færdig, kan eleverne se frem til en erstatning for den gamle skibssimulator. En specialdesignet computer til otte millioner kroner.

- Det er 'the hottest news' på fronten. Den bliver udviklet specielt til Skagen Skoipperskole, og dens speciale er blandt andet fiskesøgning, men også det at vi tænker på miljøet. Når eleverne trykker håndtaget ned, så ved de også hvad det koster - ikke blot i olie, men også i udstødning, fortæller Jørgen Chr. Jensen

tuk2

play Krom og gejl: Trehjulet knallert-kærlighed

40_percent

play Jammerbugt FC sejrer mod Middelfart: God chance for oprykning til 1. division

PH 070521 Tvang i psykiatrien Still

play Marina var psykiatrisk patient: - Tvang reddede mit liv

Teststeder

play Kolossale køer ved teststeder: Nu reagerer regionen

tuk2

play Krom og gejl: Trehjulet knallert-kærlighed

40_percent

play Jammerbugt FC sejrer mod Middelfart: God chance for oprykning til 1. division

Til forsiden

Til forsiden