LIGE NU:

Slip for skatteoverraskelser

Få hurtigere svar på om du har penge til gode - eller det modsatte - hos SKAT

Hvis borgerne allerede i februar indberetter de indtægter og fradrag for 2007, som SKAT ikke kender til, kan de få alle tal med på årsopgørelsen fra start. Så kan de med det samme se, om 2007 byder på restskat eller penge tilbage.

Det fortæller Skattecenter Aalborg.

Det er i perioden 1. til og med 17. februar, at man kan indberette tallene, og dermed få dem med på den første årsopgørelse, der sendes ud i perioden 10. marts - 15. april 2008. Årsopgørelsen kan også ses i Skattemappen fra den 10. marts.

86.000 gjorde det sidste år

- I SKAT prøver vi hele tiden at komme tættere på målet om at få skatten korrekt på plads første gang. Og erfaringsmæssigt ønsker kunderne også at få gjort deres skat op så hurtigt som muligt. Med den tidlige indberetning får kunderne med det samme det rigtige resultat af årsopgørelsen, forklarer Anne Mie Vestergaard Nielsen, afdelingsleder i Skattecenter Aalborg.

- Sidste år indberettede 86.000 personer på denne måde, og dette var en fordobling i forhold til året før. Det kunne være fantastisk, hvis vi får så stor en stigning igen, siger Anne Mie Vestergaard Nielsen, afdelingsleder i Skattecenter Aalborg.