Sterling konkurs

Kunder i Sterling må kigge langt efter deres fly. Flyveselskabet indgiver i dag konkursbegæring, og det betyder at ingen fly kommer i luften.

Passagerer kan ikke komme fra Aalborg til København med flyselskabet Sterling i dag. Sterling Airlines indgiver i dag konkursbegæring.

I Aalborg Lufthavn rammer det passagererne på ruten til København. Afgangene klokken syv, klokken kvart i otte og klokken fem minutter i halv ni er alle aflyst.

I eftermiddag er afgangene klokken ti minutter i tre og fem minutter i halv seks også aflyst.

Det er endnu uvist om passagererne kan komme med andre fly, skriver DR Nordjylland. Derimod er det sikkert at passagerer, som skulle have fløjet hjem fra udlandet med et Sterling fly, selv må finde hjem.

Konkursen skyldes ifølge Sterling de sidste ugers nedsmeltningen af hele det finansielle system, og at deres islandske hovedaktionær ikke kunne ikke fortsætte sin økonomiske støtte.

Kunder som har bestilt billetter direkte på Sterlings hjemmeside, har ikke mulighed for at få deres billetter refunderet. Dette gælder også returrejsen.

Hvis man derimod har betalt for billetterne med kreditkort, kan man kontakte sin bank for eventuel refundering af ubrugte billetter.