Foto: Michael Kragmann

Store drømme trods nedtur i Hobro

Hobro tabte 1-2 mod Esbjerg i 1.division, men har alligevel mod på livet i landets næstbedste fodboldrække.

Foran efter 90 sekunder, men alligevel blev det til et nederlag på 1-2 for Hobros 1.divisionshold der søndag tog imod superliganedrykkerne fra Esbjerg. En kamp der satte en tyk streg under, at Hobro har et hold af meget dygtige fodboldspillere, men der altså er stor forskel på at spille på halv- og fuld tid.

- Vi spiller jo en ganske fornuftig kamp, men vi må bare erkende vi dummer os på et par dødbolde, hvor de er skarpe. Det er derfor de ligger nummer 1 og vi roder rundt i bunden, sagde en ærlig Svenne Poulsen efter kampen til TV2/Nord.

Kampen i dag var også den første hvor den nye flotte hovedtribune i Hobro blev brugt i færdig tilstand. Og med plads til lidt mere end 400 tilskuere og flotte lokaler til sponsorer, så er det et tegn på, at man i Hobro har store planer for fremtiden.

- Superliga er nok lige at drømme lidt for meget, så meget nordjyde er man vel. Men vi vil gerne etablere os i 1.division. De næste år skæres 1.division i antallet af hold, derfor bliver der flere tv-penge til de hold der klarer at undgå nedrykning. Der vil vi gerne være med, det kræver flere sponsorer og mere professionelle tilstande, noget vi håber en tribune kan være med til, siger formand i Hobro fodbold Steen Juulsgård til TV2/Nord.

Nederlaget til Esbjerg betyder, at Hobro fortsat frister en tilværelse lige over stregen som nummer 11 i 1.division.