LIGE NU:

Sundhedsministeren løber Amok

Sundhedsminister Jakob Axel Nielsen fejrer 15 års fødselsdag for motionsklubben Amok i Aalborg, ved at deltage i klubbens løbetræning på tirsdag.

15 års fødselsdag
Amok (Aalborg Motions Klub) kan på tirsdag d. 5. februar, fejre sin 15 års fødselsdag. Dagen fejres med ministerbesøg, et gevaldigt kagebord og - selvfølgelig - med en løbetur.

Sundhedsministeren løber
Arrangementet får fint besøg, idet ministeren for sundhed og forebyggelse Jacob Axel Nielsen har givet tilsagn om at deltage i såvel løbeturen som det efterfølgende fødselsdagsarrangement.

Motion og socialt samvær
Formand i AMOK Ole Rokkjær er utrolig glad og stolt over ministerens besøg:

- Løbetræningen i AMOK, der samler op mod 80 deltagere hver tirsdag og torsdag, er et godt eksempel på, at der er mange, der holder sig i form og forebygger sygdomme. Jeg er glad for at kunne vise sundhedsministeren, der jo selv er løber, hvordan vi gør i AMOK.

- Løb er en dejlig motionsform, som i AMOK også omfatter hyggeligt samvær - om man vil løbe korte ture, langt eller rigtig langt er op til løberne selv, men alle er velkomne i AMOK.
Er man helt nybegynder så mød op onsdage kl. 17.00 til begyndertræningen, slutter Ole Rokkjær.

Fakta om AMOK
AMOK - Aalborg Motions Klub, har ca. 270 medlemmer.
AMOK blev stiftet i 1993 af en lille flok inkarnerede motionsløbere, der havde en vision for, hvordan en løbeklub for motionsløbere skulle se ud:
Det handlede om en klub, hvor samlingspunktet selvfølgelig var at løbe, men at dette skulle ske i et fællesskab med fokus på det sociale og at der var plads til alle, uanset hvilken baggrund man havde eller hvilken fysisk form, man var i.
I dag er der normalt 50-75 deltagere i klubbens fællestræning tirsdag kl. 17.00 og torsdag kl. 18.30.
Som et nyt tiltag i 2007 har klubben introduceret begyndertræning hver onsdag kl. 17.00. Her løbes der i et tempo og en afstand så ALLE kan være med.
På alle træningsdage er der hjælpeløbere til stede, som tager hånd om nye løbere.
Klubben holder til i Idrætshallen, Østre Alle 87, Aalborg, hvor der også er klublokale.
Se mere om AMOK på www.amokaalborg.dk .