LIGE NU:

TEAM Aabybro bliver til Elitehåndbold Aalborg

Det nyoprykkede 1. divisionshold TEAM Aabybro skifter navnet ud og bliver til Elitehåndbold Aalborg - eller i daglig tale EH Aalborg.

Forud for den kommende sæson har det nyoprykkede 1. divisionshold TEAM Aabybro valgt at ændre navn til Elitehåndbold Aalborg. Forkortet EH Aalborg.

Det er dog ikke den eneste ændring for det nordjyske håndboldhold. De skal fremover nemlig have hjemmebane i Nørresundby idrætscenter, men for at styrke båndene mellem eliteprojekter og samarbejdsklubberne, vil der også til tider være kampe i disse klubbers haller.

Begge dele har ligget i kortene fra samarbejdets start. Bag håndboldsamarbejdet står Aabybro HK, Dronninglund IF og Visse IF, som alle er veldrevne klubber med tradition for solidt talentudviklingsarbejde.

- Ved indgåelsen af samarbejdsaftalen lå det implicit, at holdet skulle ændre navn og spillested hvis oprykning til første division blev en realitet. Det viste sig imidlertid hurtigt, at de indledende skridt måtte tages allerede da halvdelen af sæsonen var spillet - også selvom det endnu var uvist hvilket sportsligt niveau det nye håndboldsamarbejde vil befinde sig på med indgangen til sæsonen 2015/16, fortæller Bjarne Christiansen fra styregruppen.

Nu er det en kendsgerning, at holdet spiller i den næstbedste række id en kommende sæson, og de indledende manøvre var derfor langt fra igangsat for tidligt.