LIGE NU:

Tjek ventetiden til rutsjebanen

Fårup Sommerlands gæster kan nu hente og bruge Fårups nye applikation til Smartphones. App'en tilbyder bl.a. live-opdateret køtider og et interaktivt kort over parken.

- Vi har bygget en applikation, som tilbyder gæsterne informationer, som man ikke har set tidligere i Danmark. I Fårup app kan gæsterne blandt andet se hvor meget kø der er ved syv af de store attraktioner eller finde det nærmeste toilet, isbutik eller en af de mange forlystelser, siger marketingkoordinator Rasmus Mortensen

App'en er lavet i et samarbejde mellem Fårup Sommerland, Aalborg Universitets Center for Anvendt Oplevelsesøkonomi (ApEx) og EU i det såkaldte MoOZ projekt (Mobile OplevelsesZoner). App'en er programmeret af det nystartede og innovative aalborg-firma Ncouraged.
 
- Samarbejdet imellem Fårup Sommerland og ApEx i MoOZ projektet  har kørt gennem et par år nu og har tidligere resulteret i et mobilsite og en mobil skattejagt til Fårup, og nu er vi så gået skridtet videre og designet en app. Det er et fint eksempel på hvordan universiteterne og det private erhvervsliv kan arbejde sammen om innovative løsninger på nogle af de problemstillinger der findes og samtidig opsamle erfaringer og viden til almen brug, siger Søren Smed fra ApEx.

Applikationen er den første af sin art i Danmark, da den tilbyder en række informationer, som normalt ikke er tilgængelige for brugerne.