LIGE NU:

Tom K: Kun en sejr tæller!

Tom Kristensen halser som ventet bagefter Puegeot i forberedelserne til weekendens Le Mans.

Tom Kristensens forberedelser til Le Mans går strygende. Audi'erne gav Peugeot kamp til stregen, og det har kunnet mærkes på stemningen på Audi-holdet, siger Tom Kristensen.

- Efter Peugeots fænomenale tider i går var de mere menneskelige i dag. Deres bedste tider lå kun tre sekunder foran os, og igen var vi på intet tidspunkt ude på bløde kvalifikationsdæk. Jeg kørte selv den sidste nattetime, og her kunne jeg og mine Audi-kolleger faktisk køre lige op med Peugeot'erne, der på dette tidspunkt også var ude i løbsopsætning, siger Hobro-køreren til

I det hele taget går det rigtig godt for Tom Kristensen og Audi-teamet i kvalifikationskørslerne.

- Vi ligger meget tæt på de fysiske grænser med konstante tider omkring 3:24 minutter, hvilket er to sekunder hurtigere end sidste års Pole Position-tid. At Audi'erne kan køre så meget hurtigere i løbsopsætning fortæller mig, at vi har forbedret os maksimalt, siger Tom Kristensen.

De gode resultater giver grund til optimisme for den syv-dobbelte Le Mans-vinder.

- Vi har været igennem dette forløb så mange gange, og selv om vi i år har fået en frygtindgydende modstander, er målet naturligvis sejren. Vi er ikke med for at være tilfredse med en andenplads, og vi ved, at vi skal lægge pres på fra start for at stresse Peugeot. Så kan det være, nogle af deres kørere lettere laver fejl, for favoritværdigheden ligger trods alt stadig hos franskmændene.

Audi og Tom Kristensens største konkurrenter er Peugeot-mandskabet, men nordjyden har set sin chance på trods af, at Peugeot havde de klart bedste omgangstider i går.

- Jeg kan føle en vis form for intern konkurrence hos de tre Peugeot-mandskaber, nøjagtigt som vi selv havde det hos Audi tilbage i 2000, da vi med R8-modellen pludselig blev storfavoritter på Le Mans. Den slags medfører et øget pres og dumme fejl, fordi man ved, hvor tæt man er på at kunne vinde.