Foto: TV2/Nord

Tyv på knallert stjæler kvindetasker i Hjørring

En ung mand forsøgte onsdag aften at stjæle en taske fra en 55-årig kvindelig cyklist. Det lykkedes ikke i første omgang, men da han senere på aftenen forsøgte at stjæle en 73-årig kvindelig cyklists taske, lykkedes det.

En ukendt mand på knallert kørte onsdag aften rundt i Hjørring, hvor han først forsøgte at stjæle en 55-årig kvindes taske, hvilket ikke lykkedes, og igen senere på aftenen endnu engang forsøgte at stjæle en taske - denne gang fra en 73-årig kvinde, hvilket lykkedes.

Nordjyllands Politi modtog den første anmeldelse klokken 23.15 onsdag aften. En 55-årig kvinde kom cyklende på Nørregade i Hjørring, da manden kørte op ved siden af hende på sin knallert. Her forsøgte han, at stjæle kvindens taske, men da den sad fast i cykelkurven lykkedes det ikke.

Igen klokken 23.40 skete en lignende hændelse. En 73-årig kvinde cyklede ad Fynsgade, hvor knallertkøreren igen kørte op på siden af kvinden, hvor han snuppede tasken op af cykelkurven og stak af.

Nordjyllands Politi har ikke mange oplysninger om manden på knallerten udover, der er tale om en ung mand på en mørk knallert iført mørkt tøj og med en mørk styrthjelm på hovedet.

Til trods for, at begge kvinder var på cykel, da episoderne fandt sted, kom ingen af dem til skade.