LIGE NU:

Ubuden gæst tabte sit ID ved indbrud

En mand bag en lang række småforbrydelser har nu opbrugt politiets tålmodighed. Nu vil de have ham varetægtsfængslet.

En gammel kending af politiet har indtil søndag kunnet undgå arresten, men efter flere ugerninger i løbet af weekenden vil Nordjyllands Politi nu gerne have ham varetægtsfængslet.

- Nu er bægeret ved at være fyldt, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi Carsten Kjær om manden, der søndag omkring middag blev anholdt i Sæby i færd med at flytte tyvekoster, han havde fået ved indbrud i en Porsche over i en Fiat Punto som han havde stjålet søndag morgen i Skagen.

- Vi kender ham ret godt og i går tog vi ham så for at stjæle en jakke og andre småeffekter fra en carport, men vi synes simpelthen ikke sådan en lille sag, hvor han i sagens natur faktisk ikke brød ind nogle steder, skulle blive den udløsende faktor, siger vagtchefen.

- Men søndag fortsatte han og brød ind i et hus i Skagen hvor han stjal bilnøgler og den røde Fiat Punto, de passede til. Samtidig tabte han så noget rejsehjemmel med sit navn på, og så havde vi en ret god indikation på, hvem der stod bag, siger vagtchefen, der siden altså kunne høre om en rød Fiat Punto ved et indbrud i Sæby.

- Så nu vil vi lade det være op til juristerne at vurdere om han skal fremstilles i grundlovsforhør, siger vagtchefen.