LIGE NU:

Våd nyhed til Fårup Sommerland

Der kommer to nye vandrutsjebaner i Fårup Sommerlands vandland næste år. Den ene bliver verdens første udendørs vandrutsjebane med frit fald og to loops. Den anden bliver en såkaldt speedslide, hvor gæster kan opnå utrolig høj fart.

Der er, ifølge sommerlandet, noget at glæde sig til for vandhunde, fartdjævle og rutsjebane-elskere.

- Vi går i gang med byggeriet om ganske kort tid, så rutsjebanerne står klar til gæsterne, når Aquaparken åbner den 5. juni næste år. Man kan godt begynde at finde badetøjet frem, for det bliver nogle helt vilde rutsjebaner, det lover jeg, siger direktør Søren Kragelund.

Den ene af vandrutsjebanerne bliver af typen Double-AquaLoop, og bliver den første af sin slags i verden. Du starter på toppen, højt oppe, i en lille kabine. Et øjeblik efter forsvinder gulvet under dig, og du ryger i frit fald ned i et lukket rør og fortsætter i høj fart nedad og nedad, gennem to loops, og slutter med et stort plask.

- Double-AquaLoop er markant vildere, end andre vandrutsjebaner, vi kender i Skandinavien, og den er tiltænkt alle de mange fartdjævle og vandhunde, der ikke kan få det vildt nok. Vi er sikre på, at rutsjebanen bliver et kæmpestort tilløbsstykke næste sæson, siger Søren Kragelund.

Den anden rutsjebane er typen Kamikaze. Det går virkelig stærkt nedad, for den er uhyggelig stejl, forklarer Søren Kragelund. Han fortæller videre, at de to rutsjebaner betyder et løft op i en ny liga for Fårup Sommerlands Aquapark, der er Danmarks største. Aquaparken blev bygget i 1989, og sidste tilbygning var til sæson 2014, hvor Aquaparkens omklædningsrum blev renoveret og udvidet.

- Vi er konstant på udkig efter nye forlystelser, der passer til Fårups koncept og til vores gæsters ønsker. Denne gang faldt valget altså på Aquaparken. Det skyldes bl.a. nogle rigtig gode og varme somre, der har tiltrukket flere gæster end nogensinde til Aquaparken. Vi satser på, at vejrguderne er med os også næste sæson, så rigtigt mange gæster får prøvet de nye vandrutsjebaner, siger direktøren.

Det er danske Scan Water og tyske Aquarena, der står bag de to nye vandrutsjebaner.

Aabybro Friskole

play Blufærdighedskrænkelse: Mand sigtes for at krænke piger på nordjysk friskole

25_seconds

play Havnefoged hjalp til ved redningsaktion og fik reddet elever i land

Lene Odgaard Andersen

play Lene er en af de sygeplejersker, der skal strejke: - Jeg er ked af, at det rammer borgere

def_thumb,50_percent

play Hornmine er fjernet fra Hanstholm Havn og sprængt

Aabybro Friskole

play Blufærdighedskrænkelse: Mand sigtes for at krænke piger på nordjysk friskole

25_seconds

play Havnefoged hjalp til ved redningsaktion og fik reddet elever i land

Til forsiden

Til forsiden