LIGE NU:

Vendsyssel Håndbold bruger topkamp som springbræt

Vendsyssel Håndbold skal lørdag møde topholdet SønderjyskE, og selvom kampens udfald ikke har den store betydning, så er den en vigtig brik i nordjydernes chancer for at spille sig i Boxer Ligaen.

Arena Nord danner lørdag ramme om et vaskeægte topopgør, når hjemmeholdet Vendsyssel Håndbold tager i mod SønderjyskE. Mens at sønderjyderne har sikret sig direkte oprykning til landets bedste række, så ligger det fast, at Vendsyssel Håndbold skal spille om oprykning med Skive, der er placeret som nummer elleve i Boxer Ligaen.

Selvom kampen ikke har den store betydning for tabellen, så ser cheftræner Lars Rasmussen kampen som en vigtig brik i oprykningsplanerne.

- Vi glæder os selvfølgelig rigtig meget til de her to kampe mod Skive, og jeg er udmærket klar over, at der venter en stor opgave. Men med topkampe mod Ajax og nu SønderjyskE, så skal vi lige så stille vende os til det tempo, som Skive vil komme med, siger Lars Rasmussen.

Vendsyssel Håndbold og Skive skal over to kampe afgøre, hvem af de to klubber, der skal spille i landets bedste række til næste sæson. Den 28. marts spilles det første opgør i Arena Nord, og troen på nordjysk succes er stor.

- Vi har tidligere på sæsonen spillet lige op mod Randers, der også spiller i Boxer Ligaen, så jeg føler mig overbevist om, at vi også har en chance mod Skive. For mig er det nok 60/40 i Skives favør, men mon ikke jeg kan lægge en taktik, der kan drille dem, siger Lars Rasmussen.

Første oprykningskamp er klokken 15.00 i Arena Nord den 28. marts.