Verdensrekord i stegt flæsk og persillesovs

1.200 har meldt sig til Trend Kro's verdensrekordforsøg i fremstilling af stegt flæsk og persillesovs.

Værtsparret Gitte og Allan Sørensen fra Trend Kro, må melde udsolgt, når folk henvender sig for at tilmelde sig arrangementet, der afvikles torsdag, den 11. august. Over tolv hundrede mennesker fra Himmerland, Thy og Nord-og Midtjylland har tilmeldt sig arrangementet, hvor der vil blive stegt flæsk og persillesovs ad libitum, og et hundrede har bestilt retten som "take away".

- Det var en rablende gal ide, da vi sprang ud i det. Danmarks mindste kro i en by så lille, at vi ikke engang kan få papir på, at det er en by, kommer nu på verdenskortet som det sted, der har fremstillet og serveret flest portioner af stegt flæsk og persillesovs i verden på en aften, siger Gitte Sørensen, Trend Kro.

Værtsparret har også inviteret kronprinseparret til arrangementet;

- Det vil sætte prikken over i'et, hvis kronprinsfamilien melder deres ankomst. Vi er klar med den helt specielle Kronprinskage, som vil blive serveret som dessert, samt tjenere med erfaring med servering for kongehuset. Arrangementet er så rablende galt og utraditionelt, at vi tror på, at kronprinsparret med børn dukker op. Skulle der komme et afbud, så tror jeg inderst inde, at Kronprins Frederik pludselig kan dukke op. Derfor er der hele aftenen reserveret et bord til dem, så de uanset hvad, vil føle sig velkomne.


Seneste nyt

fra Nordjylland