Foto: Preben Nielsen - eframe.dk (Arkiv)

White Hawks henter svensk allround-spiller

Frederikhavn White Hawks har skrevet kontrakt med svenske Marcus Olsson.

Frederikshavn White Hawks forstærker sig med svenskeren Marcus Olsson, der er en teknisk stærk og hårdtarbejdende center. Det skriver klubben på deres hjemmeside.

Selv siger Marcus Olsson om skiftet til den nordjyske klub:

- Jeg har valgt White Hawks, fordi holdet har høje ambitioner og en målsætning om at spille med i toppen. Det inspirerer mig. Desuden har jeg kun hørt godt om organisationen og byen. Fra min tid i Sarpsborg i Norge kender jeg Peter Johansson, hvilket har været medvirkende til, at jeg traf beslutningen, siger 28-årige Marcus Olsson til White Hawks' hjemmeside.

Marcus Olsson har blandt andet spillet for Vienna Capitals i Østrig. Her producerede han ifølge White Hawks 55 point i 100 kampe og var det ene år med til at bringe holdet i finalen.

Klubbens cheftræner, Peter Johansson, glæder sig over nyerhvervelsen.

- Marcus er typen, der kan skøjte direkte ind på alle hold. Jeg kender ham fra Malmö og har selv trænet ham i norske Sarpsborg. Så vi ved præcist, hvad vi får, understreger Peter Johansson.

- Han læser spillet og er en arbejdssom tovejs-spiller, som tilmed er en god teamplayer. Det er en klar forstærkning, siger træneren yderligere.

Marcus Olsson spillede i den forgangne sæson i HC Innsbruck, hvor det blev til 15 point i 40 kampe.