White Hawks slog Rødovre

AL-Bank Ligaens suveræne tophold Rødovre måtte overraskende lægge ryg til et 1-2-nederlag på hjemmebane mod Frederikshavn.

Efter ikke at have tabt i ordinær spilletid i de første 13 kampe i sæsonen måtte AL-Bank Ligaens førerhold Rødovre Mighty Bulls overgive sig tirsdag aften, da Frederikshavn på udebane hentede en 2-1-sejr.

Nordjyderne var foran 2-0 med ti minutter igen, da Jannik Karvinen udlignede. Og selv om Rødovre pressede hårdt på i slutsekunderne, hvor Frederikshavn havde to mand udvist, blev der ikke scoret mere i den kamp. Det gjorde der til gengæld i Odense, hvor hjemmeholdet vandt 7-6 over Esbjerg efter at have ført sikkert med 7-2 med et kvarter tilbage af kampen. Fynboernes Tyler Redenbach blev kampens profil med to mål og to assister.

Aftenens anden overraskelse stod Herlev Hornets for. Med to hurtige scoringer i starten af tredje periode bragte hvepsene sig foran 3-2 mod de forsvarende mestre fra Herning, og den stilling holdt kampen ud. Dermed er Esbjerg alene i bunden, efter at AaB Ishockey også vandt sin kamp mod Totempo HVIK med 3-0.

Endelig vandt Sønderjyske hjemme i Vojens med 6-2 over Nordsjælland Cobras.