Zaza i angrebet

Målmanden fik syv minutter i den forreste kæde, da AaB tirsdag spillede opvisningskamp mod Vrå

2000 fremmødte tilskuere på Vrå Stadion fik i tirsdags en flot opvisningskamp mellem de danske mestre fra AaB og et hold sammensat af lokale seriespillere.
AaB vandt med 6-0 på Vrå Stadion med massevis af reservespillere i truppen i AaB's sidste kamp i sæsonen 2007/2008.

Unge Daniel Christensen scorede to gange, mens Ronnie Schwartz, Jón Roin Jacobsen, Kasper Risgård og Jeppe Curth lavede en kasse hver.

Den nyindkøbte, svensk/bosniske målmand Ivo Vazgec fik sin første optræden på AaB's førstehold, da han blev skiftet ind lige efter pausen.

At kampen var en sommerkamp kunne dels ses på solskinsvejret, og dels da Karim Zaza kom ind i kampen igen med syv minutter igen, i angrebet!

Målmanden/frontløberen havde dog ikke held til at finde vej til netmaskerne.

AaB's opstilling:

AaB (4-4-2): Karim Zaza (46: Ivo Vazgec), Jón Rói Jacobsen (31: Emil Haucke), Steve Olfers, Lasse Nielsen (59: Jón Rói Jacobsen), Martin Pedersen (59: Anders Due), Patrick Kristensen (59: Ronnie Schwartz), Thomas Augustinussen (59: Kasper Risgård), Kasper Risgård (31: Jens-Kristian Sørensen), Anders Due (31: Daniel Christensen), Simon Bræmer (73: Martin Pedersen), Ronnie Schwartz (31: Jeppe Curth (83: Karim Zaza)).