Foto: AAB Ishockey

Nordjyllands Politi lægger Jægerkorpset på is: - Nu har vi håneretten!

Et hold med nordjyske betjente besejrede de hårde hunde fra Jægerkorpset til Firmahockey, hvor man dyster på isen hos AAB Ishockey.

Når betjentene fra Nordjyllands Politi jagter forbrydere, foregår det som regel til fods eller i en patruljevogn. Men i går beviste lovens håndhævere, at de er mindst lige så skarpe på skøjter.

Et blandet hold af politibetjente fra Frederikshavn, Hjørring, Hobro og Aalborg vandt 8-1 over et hold af hårde hunde fra Jægerkorpset i en ishockeyturneringen Firmahockey, hvor forskellige virksomheder dyster på isen.

Vi er glade for at slå Jægerkorpset, for de er jo nogle seje drenge, der også har et farligt arbejde til daglig.

Danni Eriksen, træner for Aalborg Red Ears

Holdnavn afslører ikke politiet

De to seje hold mødtes i 2x15 minutters kamp - som altså endte med en stor sejr til betjentene. For andet år i træk.

- Vi er glade for at slå Jægerkorpset, for de er jo også nogle seje drenge, der også har et farligt arbejde til daglig. Men det var jo nemt at slå dem, for vi vandt jo stort. Vi har klart håneretten det næste år, siger Danni Eriksen, der er træner for Aalborg Red Ears, som politiholdet kalder sig.

Holdnavnet er inspireret af Aalborg Pirates' røde logo - og så er det også ganske smart, at man ikke hedder noget med 'politi', fortæller træner Danni Eriksen, der til daglig er politiassistent ved afdelingen for operativ efterforskning i Aalborg.

- Så mener nogen altså, at "så skal politiet satme have", siger træneren med et grin.

Vi giver den gas og går til vaflerne, men man må ikke tackle. Vi skal jo alle sammen på arbejde igen i morgen.

Danni Eriksen, træner for Aalborg Red Ears

Tacklinger er ulovlige

Betjentene fra Nordjyllands Politi er vant til at håndhæve loven til punkt og prikke, og der blev da også fastsat strenge regler for spillet på isen.

- Vi giver den gas og går til vaflerne, men man må ikke tackle. Vi spiller rent spil, for vi skal jo allesammen på arbejde igen i morgen, fortæller betjentenes træner, Danni Eriksen, der kalder lørdagens kamp for en "god herrefight".

Så gik man og håbede på, at der ville være færre nordjyske betjente på gaden i løbet af søndagen, så må man tro om igen.

Firmahockey

  • Arrangeres af AAB Ishockey Ungdom
  • Alle fimaer kan deltage - det koster et gebyr.
  • Pengene går til gode formål i AAB Ishockey Ungdom.
  • Alle kampe består af 2x15 minutter.
  • Grundspillet består af 4 kampe per hold og minimum 3 kampe på slutspilsdagen.
  • Slutspilsdagen afsluttes med spisning og hygge for alle hold.

    Kilde: AAB Ishockey