LIGE NU:

Thisted FC henter forsvarsforstærkning i Brabrand

Nyeste medlem af truppen i Thisted FC, Lukas Enevoldsen, skal styrke holdet i standardsituationer.

Thisted FC meddeler tirsdag, at klubben har skrevet kontrakt med 25-årige Lukas Enevoldsen. Kontrakten er foreløbig på et år og løber frem til sommeren 2019.

Lukas Enevoldsen, der er centerforsvarer, kommer fra Brabrand IF og har længe været på Thisted FC's ønskeliste til at styrke forsvaret, efter Matej Podstavek ikke forlængede sin aftale.

- Lukas Enevoldsen er en erfaren forsvarsspiller med stort F og en god duelspiller, siger cheftræner i Thisted FC, Bo Stougaard Thomsen.

- Lukas er fysisk stærk, hurtig og god med hovedspillet i begge felter, og det vil forstærke os på standardsituationer. Vi får endvidere en rigtig kriger, der også verbalt påtager sig en masse ansvar på og uden for banen. Lukas er den ledertype, som vi har ønsket at få ind i centerforsvaret, og det passer perfekt til vores spillestil og vores unge spillertrup, uddyber cheftræneren.

Selv er 25-årige Lukas Enevoldsen også fint tilfreds med sit klubskifte.

- Jeg er skiftet til Thisted FC, fordi jeg fik muligheden, og klubben gerne ville have mig. Stemningen i spillertruppen er fantastisk, og intensiteten til træningen er virkelig høj, og det tiltaler mig meget med min fysiske spillestil. Alle i spillertruppen arbejder benhårdt for hinanden, og det er en glæde at komme til træningen hver dag, siger Lukas Enevoldsen.

- Thisted FC er også et klart step up, i forhold til hvad jeg er vant til. Nu glæder jeg mig bare til at komme rigtig i gang med kampene i NordicBet Ligaen, hvor jeg, sammen med spillertruppen og trænerteamet, vil gøre alt for, at klubben også får en fin anden sæson i 1. division, siger Lukas Enevoldsen.

ArlaØsterholt_2

play Per lukkede køerne på græs: - Det er fantastisk at opleve

prøven1

Høfde og klitter slides op af vand og bølger: - Det er i 11. time

flysplit til anbj

Flystyrtet i Skagerrak: Da Partnair Flight 394 forulykkede

20210408-114848-L_18Mb

Egholm-forbindelse: Nu kommer Vejdirektoratet med 86 nye svar

ArlaØsterholt_2

play Per lukkede køerne på græs: - Det er fantastisk at opleve

prøven1

Høfde og klitter slides op af vand og bølger: - Det er i 11. time

Til forsiden

Til forsiden