Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl er videre til semifinalen. Foto: BEN STANSALL / Scanpix

Dansk damedouble slår sig i semifinalen efter nervepirrende kamp

Efter en tæt kamp er den danske damedouble med Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen klar til semifinalen ved sæsonfinalerne.

I samarbejde med tv2.dk

Damedoublen Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl gav de danske tilskuere, der var mødt op til fredagens kamp i Dubai, noget for pengene.

Danskerne spillede sig nemlig i semifinalen ved årets Super Series-finaler efter en sejr på 21-19, 9-21, 21-16 over det sydkoreanske par Jung Kyung Eun og Shin Seung Chan.

Sejren kom i hus, efter hvert par havde domineret et sæt, inden et nervepirrende sidste sæt.

I første sæt spillede danskerne med få fejl og bevægede sig godt for hinanden. Det fik pointene til at se lette ud, mens sydkoreanerne måtte slide sig mere til pointene.

Anderledes så det ud i andet sæt, hvor Jung og Shin fik kørt danskerne bedre rundt på banen og skudt defensiven i sænk. Her begyndte danskerne at lave flere fejl og mod slutningen af sættet begyndte de at spare kræfter til et tredje og afgørende sæt.

Her fik Pedersen og Juhl en god start, men sydkoreanerne kom tilbage hver gang. Derfor skulle kampen nærmest som forventet afgøres i en tæt afslutning, der bød på flere tætte dueller.

Damedoublen slutter som toer i deres pulje og skal dermed møde vinderne af en af de to grupper i semifinalen.

Det bliver der først trukket lod om, når fredagens kampe er færdigspillet.