LIGE NU:

Klar til semifinalerne: Thys fodboldkvinder fik revanche over Nordsjælland

FC Thy - Thisted Q tog hul på forårssæsonen med en sejr i pokalturneringens kvartfinale. Landstræneren overværede sejren fra tribunen.

Sidste år nåede fodboldkvinderne fra FC Thy - Thisted Q for første gang i klubbens unge historie frem til årets pokalfinale.

Kampen endte med et smalt nederlag til FC Nordsjælland, men oplevelsen gav holdet mod på mere, og nu ser det ud til, at thyboerne har sat kursen mod endnu en finale.

Lørdag eftermiddag vandt FC Thy - Thisted Q 3-2 over netop FC Nordsjælland i årets kvartfinale, og holdet er dermed klar til at møde Odense Q i semifinalen, som afgøres over to kampe.

- Det er megafedt. Det er det, vi har kæmpet for hele opstarten, og det er fedt at få revanche og slå dem, der vandt over os sidste år, lød det fra hjemmeholdets Agnete Marcussen efter kampen.

Gæsterne fra FC Nordsjælland begyndte ellers klart bedst og kom hurtigt foran 2-0. Thyboerne fik dog kæmpet sig tilbage og kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret på mål af Lotte Bak Christensen, Malene Sørensen og Rikke Dybdahl.

Landstræneren var eneste tilskuer

Kvartfinalen var forårets første kamp af betydning for FC Thy - Thisted Q, og spillerne var glade for at være på græs igen - også selv om der ikke var adgang for tilskuere.

Ud over repræsenter fra de to klubber og pressen var landstræner Lars Søndergaard eneste tilskuer til opgøret.

- Så er det noget lettere at finde en parkeringsplads, men det havde selvfølgelig været skæggere, hvis der havde siddet 1000 tilskuere. De er fantastiske til at lave arrangementer her i Thisted, og der er som regel mange tilskuere, sagde landstræneren.

Spillerne savnede også opbakningen fra tribunen.

- Selvfølgelig håber vi, at der snart bliver åbent for tilskuere. Men vi er også privilegerede, at vi får lov til at spille. Der er mange, der skal holde sig inden døre, så vi er bare glade for, at vi kan komme ud og give den gas, sagde Sarah Dyrehauge Hansen.

Landstræner Lars Søndergaard havde god plads på tribunen.
Landstræner Lars Søndergaard havde god plads på tribunen.
Foto: Simon Hyllested, TV MIDTVEST
Retten i Holstebro

Ung mand fra Nykøbing skal direkte i fængsel: Blev taget med et halvt kilo amfetamin

klimademo 1

Aktivister har lænket sig fast til porten ved Aalborg Portland

20210226-214321-L-1920x1280we

Karantæne: Pirates-profil ude i resten af DM-finalen

ud ad døren disc golf thumb

play TV: Kom med ”Ud ad døren” til disc golf

Retten i Holstebro

Ung mand fra Nykøbing skal direkte i fængsel: Blev taget med et halvt kilo amfetamin

klimademo 1

Aktivister har lænket sig fast til porten ved Aalborg Portland

Til forsiden

Til forsiden