Foto: Palle Mouritsen, TV MIDTVEST

Motionsløber opdagede mistænkelig lastbil – nu er to mænd anholdt

Tyvene blev anholdt sovende i lastbil med tyvekoster i anhænger.

I samarbejde med TV MIDTVEST

Politiet har anholdt en 33-årig og en 29-årig mand, efter et indbrud hos en lastbilvirksomhed på Løvevej i Thisted.

Det oplyser vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi Allan Riis onsdag morgen.

Indbrudstyvene brød natten til mandag fire skibscontainere fyldt med lastbildæk, lastbilfælge og fælge til personbiler op med en vinkelsliber og kørte væk med godset i en lastbil.

Virksomheden delte overvågningsbillederne af indbrudstyvenes lastbil internet, og det gav pote tirsdag aften. En motionsløber, der kom forbi rastepladsen Undallslund lidt udenfor Viborg, kunne genkende lastbilen og alarmerede politiet.

- Da vi når ud til rastepladsen med en patrulje, finder vi mændene sovende i lastbilen. De bliver anholdt på stedet, da vi ret hurtigt får kigget i anhængeren og kan konstatere, at tyvekosterne er der, siger Allan Riis.

De to mænd blev anholdt tirsdag aften ved 18-tiden.

Muligvis flere tyvekoster i lastbilen

Det var dog ikke kun dæk og fælge, politiet opdagede. Anhængeren var fyldt med, hvad politiet formoder er andre tyvekoster.

- Vi kan se, i vores system, at der ligger anmeldelser fra andre indbrud, så nu skal vi have undersøgt nærmere, hvor de andre ting kommer fra, forklarer Allan Riis.

De anholdte har indtil videre nægtet at udtale sig om sagen til politiet, der vil forsøge at få dem fremstillet i grundlovsforhør onsdag.