SENESTE NYT:

Efter 1,5 års nedlukning: Messecenter slog dørene op til kreativ messe

Efter 1,5 års nedlukning kunne Messecenter Vesthimmerland lørdag slå dørene op til den første messe, der bød på Kreativ Hobby Weekend.

For første gang siden foråret 2020 kunne Messecenter Vesthimmerland slå dørene op til messe.

Og noget tyder på, at åbningen har været længe ventet. Alle stande er udsolgt i denne weekend til messen, der har navnet Kreativ Hobby Weekend.

Erik Palle Larsen sælger udstyr til knipling sammen med sin kone, og det har ikke været nemt i coronatiden.

- Vi står jo nærmest og forærer det hele væk, så glade er vi for at være her igen. Salget styrtdykkede, og vores salg gik ned med cirka 70 procent sidste år, så det var ikke særlig sjovt. Det eneste vi kunne lave, var at rydde op og trille en tur med bilen en gang om ugen, så den også kom lidt ud, siger Erik Palle Larsen.

Arrangør: Det er fedt at være tilbage

Messecenter Vesthimmerland måtte aflyse alle messer og arrangementer, da Danmark blev lukket ned i marts 2020.

quote Vi står jo nærmest og forærer det hele væk, så vi er glade for at være her igen.

Erik Palle Larsen, udstiller på Kreativ Hobby Weekend

- Det har været en svær periode, det er ikke nogen hemmelighed, det har det. Heldigvis har vi haft et godt samarbejde med Region Nordjylland med test og vaccine, så der har stadig været liv i huset, og det har været dejligt, at der trods alt har været lidt, men det har været en svær periode, fortæller Brian Otte, direktør, Messecenter Vesthimmerland.

Under nedlukningen har messecentrets medarbejdere været hjemsendt, og centret har i en længere periode været brugt som både test- og vaccinecenter.

Kreativ Hobby Weekend Messecenter Vesthimmerland
Foto: Sofie Bach / TV2 Nord

Nu er det åbent for besøgende igen uden restriktioner.

- Det er det her, vi er sat i verden for. At arrangere messer, hvor der kommer mange mennesker, og nu har vi gået som en løve i et bur i halvandet år og ventet på, at vi kunne komme i gang igen, så det er fedt, siger Brian Otte, direktør, Messecenter Vesthimmerland.

Den kreative messe fortsætter søndag, og der er mulighed for at gøre et godt kup.