LIGE NU:

Familie chikaneres af kriminelle: - Ubehageligt og krænkende

En familie fra Fjelsø ved Aalestrup blev mandag aften opsøgt af to mænd, der truede familien og endte med at smadre deres biler.

Da telefonen ringede mandag aften hjemme hos Niklas Jensen, var det alt andet end en entusiastisk telefonsælger i røret. 

- Det var trusler om knivstikkeri. At de ville skære i mig og slå mig ihjel, fortæller Niklas Jensen til TV2 Nord.

Han bor sammen med Sandie Christensen og deres to børn i Fjelsø ved Aalestrup, og kort efter opkaldet troppede to gerningsmænd op på familiens adresse, hvor de smadrede familiens to biler ved at hoppe op på dem og sparke forruderne i stykker. 

- Nu begynder de at opsøge os på vores private adresse, det er ubehageligt og krænkende. Vi bor her jo sammen med vores børn, siger kæresten Sandie Christensen til TV2 Nord.

En familie fra Fjelsø ved Aalestrup blev i går aftes opsøgt af to mænd, der truede familien og endte med at smadre deres biler. Episoden kommer efter, at familien har haft indbrud i deres isbutik. Gerningsmændene blev fanget af overvågningen, og da familien genkendte dem, tog de straks kontakt til indbrudstyvene for at få deres ting igen.

Fik stjålet værdier for 230.000 kroner

Det voldsomme optrin har en forhistorie, for i september var der indbrud i parrets butik, Is-kongen i Aalestrup, og gerningsmændene slap afsted med værdier for 230.000 kroner. Blandt andet flere maskiner fra Niklas Jensens firma samt en softice-maskine.

Familien kunne dog genkende tyvene, der har været hyppige gæster i isbutikken, og de tog derfor kontakt til tyvene for at få sine ting igen.

- Vi fik stjålet vores sager, og det ville vi selvfølgelig ikke finde os i. Så vi har konfronteret de her gutter med sagen. 

Familien fik på egen vis fat i værdier for 150.000. 

- Havde vi ikke konfronteret dem, så havde vi ikke set skyggen af de ting, vi har fået, siger Sandie Christensen. 

quote Nogle gange skal der være nogle, der siger, 'nu er det simpelthen nok' og hakker hælene i jorden.

Niklas Jensen

Men med optrinnet mandag aften er konflikten med indbrudstyvene eskaleret.

- Jeg vil ikke sige, at vi er bange. Men vi har selvfølgelig nogle børn, som vi bekymrer os rigtigt meget for, siger Niklas Jensen om situationen, der ikke fortryder, at han konfronterede tyvene og fik skaffet nogle af sine ting tilbage. 

- Jeg er fortaler for det danske retssystem. Men de her vanekriminelle er ligeglade med vores retssystem, så nogle gange skal der være nogle, der siger, 'nu er det simpelthen nok' og hakker hælene i jorden. Og det, synes jeg, vi er i vores gode ret til at gøre, mener Niklas Jensen. 

Nordjyllands Politi bekræfter ifølge vagtchef Henrik Beck, at de har modtaget en anmeldelse om hærværk på parrets to biler mandag aften, og at der var sålaftryk på kølerhjelmene, og begge forruder var smadrede.

Derudover har det ikke været muligt at få en kommentar fra Nordjyllands Politi til sagen. 

Begge parrets biler fik smadret forruderne. 
Begge parrets biler fik smadret forruderne. 
Foto: Michael Schmidt Thomsen