AaB får nok engang bøde efter OB-nederlag

Hændelsen skete efter 86. minutters spil.

Et i forvejen kriseramt AaB skal nu have flere tusinde kroner op ad lommen efter 1-2-nederlaget mod OB i Odense fredag den 10. marts

Fodboldens Disciplinærinstans har nemlig valgt at tildele aalborgenserne en bøde på 20.000 kroner, fordi klubbens medrejsende fans til kampen antændte to romerlys. 

Det fremgår af DBU's hjemmeside.

- Dommeren indberettet, at der i kampens 86. minut blev antændt to romerlys i AaB’s tilskuerafsnit, lyder det i kendelsen, der forinden berettede om OB-fansenes brug af romerlys, der også er blevet straffet. 

AaB har ifølge DBU været forelagt dommerens indberetning og er anmodet om at sende en redegørelse til Fodboldens Disciplinærinstans, hvilket Superliga-klubben har gjort.

Det er ikke første gang AaBs fans - som ellers er rost af både spillere og ledere for deres vokal og fremmøde, trods den resultatmæssige krise - straffer klubben.

Så sendt som i pokalkampen mod Viborg på hjemmebane i starten af måneden.

Dengang lød bøden på et par dyre fadøl: 25.000 kroner, fordi "dommeren i forbindelse med AaB's scoringer i det henholdsvis 51. og 56. minut registrerede omkring fem-ti kast af øl på banen."

Dengang var det 13. indberetning på et år, hvor DBUs disciplinærinstans straffede AaB for overtrædelse af reglerne om sikkerhed og orden på stadion.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland