AaB slog topholdet FCK

En god første halvleg sikrede AaB sejren over FCK.

Der var point til AaB ved søndagens opgør mod FCK, som nordjyderne vandt 1-0.

Det var Kasper Kusk, der tidligere har spillet for netop FCK, som scorede kampens enlige mål. AaB havde flere store chancer for at afgøre kampen – blandt andet havde hjemmeholdet to skud på stolpen.

I kampens anden halvleg satte FCK sig på det meste af spillet, men de kom dog aldrig til de store chancer.

AaB havde i anden halvleg nogle gode kontramuligheder, som de ikke formåede at udnytte. I kampens sidste minutter kunne unge Mikkel Kaufmann have lukket kampen. Han misbrugte dog en stor chance.

Dermed blev resultatet altså 1-0 foran næsten 12.000 tilskuere. Det er sæsonrekord på Aalborg Stadion.

AaB har nu fire sejre, en uafgjort kamp og tre nederlag på CV’et i denne sæson.

Nordjyllands Politi: God ro og orden

Politiet melder om en rolig kamp, hvor fans generelt opførte sig ordentligt.

- Vores dialogbetjente har fulgt udeholdets fans, der generelt har opført sig pænt i vores by. Samtidig havde vi betjente til at følge hjemmeholdets fans, og også disse opførte sig generelt pænt under dagens fodboldmøde, siger den overordnet ansvarlige for dagens fodboldindsats, vicepolitiinspektør Anders Uhrskov.

To fans blev stoppet med en mindre mængde euforiserende stoffer på sig, mens en enkelt efter kampen blev anholdt for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen.