Aalborg Håndbold skal ikke til Final 4

Det lykkedes herrerne fra Aalborg Håndbold at slå Telekom Veszprém med 37-35 i returkampen, men efter nederlaget på 29-36 i Ungarn i sidste uge, var det ikke nok.

Otte mål mere end modstanderne. Det var, hvad Aalborg Håndbold skulle bruge, hvis de skulle have en billet til denne sæsons Final 4 i Köln. Det kunne det ikke blive til i aftenens kamp, og dermed slutter klubbens Champions League eventyr for i år lige her.

Hjemmeholdet kom for sent i gang, og der blev lukket for mange mål ind i første halvleg, hvor modstanderne fra Veszprém flere gange etablerede et forspring på tre mål.

Muligheden for at få momentum kom for sent i kampen, og på det tidspunkt var det alt for svært at hente de otte mål.

Interview med Henrik Mølgaard.

Et dygtigt hold på bænken

Inden kampen var træner Stefan Madsen klar over, at det var en svær opgave, de stod over for, og det blev ikke bedre af, at Aron Palmarsson og Jesper Nielsen måtte udgå fra kampen på grund af skader.

Det betød, at nogle af de mindre erfarne spillere måtte trække et større læs, og til det havde træneren kun roser til overs.

- Jeg er vanvittigt stolt over det hold her. Den her præstation er noget af det mest heroiske, jeg har set meget meget længe, siger Stefan Madsen.

Reaktioner fra en stolt Stefan Madsen efter kampen.

Ifølge Nikolaj Læsø var holdet for dårlige i overtalsspillet og heller ikke gode nok i forsvaret.

- Jeg er skuffet. Jeg synes, vi kæmper sindssygt meget over 60 minutter, men over to gange har vi ikke været gode nok, siger Nikolaj Læsø fra Aalborg Håndbold.

Kort interview med en skuffet Nikolaj Læsø.

Inden kampen gik i gang var der fuld opbakning til hjemmeholdet. Mere end 5000 tilskuere forsøgte at heppe gejst i det nordjyske håndbold hold, men der var ikke noget at stille op mod det ungarske hold, der også havde trofaste fans med hele vejen til Aalborg.

- Jeg stod ikke her, hvis jeg ikke troede på, at de kan vinde, siger en af de rød og hvid-klædte fans foran Gigantium.