Seneste nyt:

Betjente angrebet under anholdelse

To betjente fra Nordjyllands Politi blev søndag overfaldet, da de forsøgte at anholde et par i det vestlige Aalborg. Det er endnu ikke afgjort, om parret bliver fremstillet i grundlovsforhør.

To betjente fra Nordjyllands Politi blev søndag angrebet af en hund, og den ene betjent blev efterfølgende sparket i hovedet, da de forsøgte at anholde et par på Poul Buåsvej i det vestlige Aalborg.

Det fortæller Nordjyllands Politi til Ritzau.

Politiet modtog søndag eftermiddag en melding om butikstyveri og en knust rude i en købsmandsforretning på Kastetvej i Aalborgs vestby.

En patrulje fra Nordjyllands Politi henvendte sig til en kvinde på 42 år og en mand på 54 år, men parret ønskede ikke at tale med politiet og forsøgte at forlade stedet.

- Og da vi vil anholde dem, pudser de deres hund på kollegerne og får den til at bide den ene kollega flere gange i armen. Og forsøger efterfølgende at få den til at bide en anden kollega, sagde vagtchef Mads Hessellund fra Nordjyllands Politi søndag aften til Ritzau.

Sparket i hovedet

- Den ene sparker også en kollega i hovedet tre gange under anholdelsen, sagde vagtchefen søndag.

En ekstra patrulje kom til stedet i forbindelse med anholdelsen, og en betjent fra den patrulje blev spyttet i ansigtet. Betjentene er efterfølgende blevet tilset af en læge. De slap alle med mindre skader.

Parret blev anholdt, og vagtchef René Kortegaard fra Nordjyllands Politi oplyser mandag morgen til TV2 Nord, at politiets juridiske afdeling senere mandag vil vurdere, om den 42-årige kvinde og den 54-årige mand vil blive fremstillet i grundlovsforhør.


Ruth og Hans Jørgen

Varmeregning æder hele Ruth og Hans Jørgens folkepension

20060901-193459-4-3459x2310ma

Røde Kors efterlyser varmt tøj til vinteren - Vi kommer til at skuffe mange

ankomst-passagerer-aalborg-lufthavn__3760x2507_

Danmarks bedste lufthavn ligger i Aalborg

20220428-150213-L-5626x3751ma

play Russiske skibe tæt på Nordjylland: - De kan ligge der uden at skulle spørge om lov

Til forsiden

Til forsiden