Blandet nordjysk ishockeydag - Pirates slagter modstander, mens White Hawks bliver sendt i knæ

En sejr og et nederlag var facit efter søndagens nordjyske ishockeydag.

Odense Bulldogs er ingenlunde Frederikshavn White Hawks ønskemodstander. De er snarere en plageånd for høgene fra Frederikshavn.

Det blev der søndag sat to tykke streger under, da fynboerne vandt 5-3 over White Hawks, der spillede hjemme i egen hule foran 1011 tilskuere.

Odense Bulldogs fik dermed fire på stribe, og frederikshavnernes seneste sejr i de to holds indbyrdes opgør ligger dermed fortsat helt tilbage i kalenderårets første måned.

White Hawks var ellers foran to gange i løbet af kampen,  men gæsterne skulle vise sig at være mere effektive end hjemmeholdet i en kamp, der stod i skyggen af klubikonet Peter Glads alt for tidlige død.

Helt indtil slutningen af anden periode førte White Hawks med 2-1, før Odense-holdet for alvor spidsede blyanten. Midtvejs i tredje periode var der vendt op og ned på det hele, og pludselig var stillingen 2-4 i fynboernes favør.

Der gik ikke længe, før comebacket lå og lurede, eftersom frederikshavnerne fik reduceret til 3-4, men i stedet for en udligning cementerede Odense Bulldogs sejren med en sen scoring.

White Hawks har nu 14 point op til fynboerne, der ligger på fjerdepladsen i Metal Ligaen.

10 hæsblæsende minutter

I Aalborg var der ikke megen slinger i valsen for Aalborg Pirates, som fra start til slut dominerede Herlev Eagles. De to mandskaber tillod ikke tilskuerne at tage øjnene fra pucken. Målene haglede nemlig ind.

I anden periode bragede piraterne hele fire mål ind på 10 minutter, hvilket fuldkommen afgjorde kampen. Trods den store føring slap Aalborg-holdet ikke grebet fra kampen.

Inden tredje periode var stillingen 5-2. Mod slut satte piraterne lige tempoet en anelse op, og det gav bonus. Først scorede Trevor Gooch til 6-2, inden Nikolaj Carstensen gjorde ydmygelsen endnu større med en scoring til 7-2.

Herlev Eagles kunne dermed rejse hjem, efter de havde fået en gedigen lussing af Aalborg-holdet, som nu indtager tredjepladsen i Metal Ligaen.

White Hawks spiller næste kamp 2. december, mens Aalborg Pirates skal i aktion igen i Metal Ligaen den 5. december.