Jacob Friis fortsætter som cheftræner i AaB Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

02:24

1 af 2

Jacob Friis fortsætter som cheftræner i AaB

Superliga-klubben AaB er så tilfreds med cheftræneren, at parterne har sat underskrift på en forlængelse af kontrakten.

Selvom sæsonen er slut med et utrilfredsstillende resultat i forhold til målsætningen, har AaB valgt at forlænge sin aftale med den 42-årige Jacob Friis, der overtog cheftrænerrollen i november 2018.

- Ved Jacob Friis’ tiltræden for fire og en halv måned siden var vi bevidste om, at vi rådede over et af landets største trænertalenter, og siden da har Jacob imponeret os både med sin faglighed og sin mandskabsbehandling, men desværre for os alle manglede der som bekendt et enkelt famøst mål for at placere os i Top 6 og deltage i bronzekampen, siger AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde.

02:24

Se Gaarde udtale sig om kontraktforlængelsen.

Luk video

Parterne har forlænget aftalen, så Friis nu er at finde som cheftræner frem til 30. juni 2022.

- Overordnet set har vi dog ikke været i tvivl om, at holdet er bragt på rette kurs. Samlet set er vores præstationsniveau blevet hævet, ligesom vi er blevet mere angrebsivrige og underholdende at se på. Når man lægger dette sammen med, at Jacob kender vores kultur og vores arbejde i AaB Talent indgående, så har vi ikke været i tvivl om, at Jacob er den rigtige mand til at stå i spidsen for vores sportslige ambitioner og værdier, uddyber Allan Gaarde.

Selv ser Jacob Friis frem til fortsættelsen i den klub, som han bortset fra to år som assistent i Mexico har været en del af siden, han var fire år:

- Selvfølgelig var og er vi alle dybt skuffede over at kikse Top 6 på de alleryderste marginaler og tabe en tæt pokalsemifinale, og fodbold er både sort og hvidt og her og nu, og det vigtigste er altid den næste kamp. Men jeg har en tro på, at det er det lange seje træk, der skal til for både at udvikle os og skabe resultater, og den del er vi som hold og som klub allerede godt i gang med, mener Jacob Friis.

Næste opgave for Jacob Friis og AaB er udekampen i morgen eftermiddag mod Vendsyssel F.F. 

Læs også Aalborg Håndbold: Forlænger med anfører og siger farvel til to