Aalborg satte Ribe-Esbjerg til vægs

Aalborg Håndbold ligger på andenpladsen i herrernes håndboldliga efter sejr over Ribe-Esbjerg på hjemmebane lørdag eftermiddag.

Kampen i Jutlander Bank Arena lørdag eftermiddag havde det hele - i hvert fald set med nordjyske briller: Masser af spænding og forløsende jubel. Her lykkedes det nemlig Aalborg Håndbold at vinde en sikker sejr over gæsterne fra Ribe-Esbjerg HH.

Første halvleg blev en tæt affære, hvor holdene på næsten børnehavedemokratisk vis skiftedes til at være foran, med en lille overvægt i Ribe-Esbjergs favør. Aalborg Håndbold tog dog teten til sidst og kunne gå til pause foran med en enkelt scoring, da stillingen sagde 14-13.

Men herfra var hjemmeholdet ikke meget for at deles om noget. De sidste 30 minutter af kampen sørgede spillere som Buster Juul og målmand Mikael Aggefors for, at Ribe-Esbjerg HH ikke fik for meget at sige, men konstant måtte kæmpe for at holde trit.

Til sidst trak Aalborg Håndbold fra og vandt komfortabelt 29-25. Dermed ligger holdet på andenpladsen i 888Ligaen, kun overgået af GOG, der har tre point mere.