Fortuna Hjørring giver gratis billetter: - Giv pigerne den hyldest, de fortjener!

Er du hurtig, kan du GRATIS komme på Hjørring stadion og se finalekampen mellem Fortuna Hjørring og Brøndby på søndag 13. juni klokken 15.

Et fyldt stadion med hujende fans er noget sjovere at spille på, når der venter en Danmarksmesterskabs-medalje lige om hjørnet.

Derfor forærer Fortuna Hjørring nu 200 gratis billetter til finalekampen mod Brøndby på Hjørring Stadion på søndag 17. juni klokken 15.

Det skriver klubben på sin Facebookside.

 
 
Foto: Facebook

Billetterne skal afhentes i Nordjyske Banks afdeling i Hjørring – den ligger på Østergade 4. Der er ’først til mølle’-princip, så det gælder om at være hurtig! Nordjyske Bank er en af klubbens sponsorer.

De gratis billetter skal sikre, at stadion bliver fyldt op til kampen, som er vigtig for Fortuna Hjørring-spillerne, fordi de ved slutfløjtet officielt får tildelt deres velfortjente DM-guldmedaljer.

- Vi vil gerne have mange tilskuere, for pigerne fortjener at blive hyldet på søndag. Vi håber, mange vil komme og se dem springe champagnepropperne og give dem den hyldest, de fortjener, siger Mads Larsen, der er kommerciel leder for Fortuna Hjørring.

Nadia Nadim signerer sin nye bog

For at lokke endnu flere tilskuere til, kommer Fortuna Hjørrings tidligere ’guldfugl’ fra 2012-2015, Nadia Nadim, og signerer sin nye portrætbog ”Nadia Nadim - Min historie", der udkommer på onsdag 13. juni. Signeringen foregår klokken 14-15 inden kampstart.

- Hun er vores Messi eller Ronaldo og tror, hun vil tiltrække mange fans, siger Mads Larsen.

Ud over landsholdsstjernen, har Fortuna Hjørring også sørget for andre aktiviteter, der kan lokke tilskuerne til.

- Vi har gjort alt for at lave en god fest for både spillerne og for tilskuerne. Vi har masser af aktiviteter for børn, DJ’s, der spiller musik og præmier, man kan vinde, siger Mads Larsen.

Hjørring Stadion har plads til 5.000 tilskuere, men kommer der 1000-2.000 fans på søndag, er det også godkendt, oplyser den kommercielle leder.

Til en normal Fortuna Hjørring-kamp møder der 400-700 tilskuere op.

Efter søndagens finalekamp bliver der både en officiel fejring på Hjørring Rådhus, og så en privat fest i klubben.

 

 

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland